Očista preistoru, nábytku a starožitností

Zdedili ste starožitný nábytok? Kúpili ste starší nábytok? Viete, že tak ako steny nasakujú emócie, strachy a iné negatívne energie, ktoré ovplyvňujú človeka v danom priestore, tak aj nábytok, či iné predmety robia to isté?

Pokiaľ si domov alebo do kancelárie prinesiete akýkoľvek kus nábytku, ktoré nie sú nové, je potrebné ich očistiť od starých energii, ktoré by Vás časom mohli ovplyvňovať tak z emočného ako aj zdravotného hľadiska.

Najjednoduchším  prostriedkom na očistu bez akéhokoľvek rituálu je použitie octu. Ocot odporúčam aj na kľučky dverí, hlavne vchodových a tých, ktoré používajú často viacerí ľudia. Ďalej je výborným čističom zrkadiel, nábytku a predmetov, ktoré cítite, že potrebujú očistu.

Ocot by mal byť neodmysliteľnou súčasťou prvého prania zdedeného alebo kúpeného šatstva z druhej ruky.

Do čistej vody pridajte zopár kvapiek octu a handričkou vyčistíte dané plochy predmetov. Alebo pridáte pár kvapiek do prania.

Starožitný nábytok väčšinou dedia celé generácie, zrkadlá v toaletných stolíkoch videli a nasiakli obrovské množstvo okamihov, ktoré ovplyvňujú energetiku každého priestoru do ktorého budú umiestnené pokiaľ sa nevyčistia. Preto je potrebná dôkladná očista. Ja používam techniky s použitím esencií, ktoré sú vynikajúce a okamžite citeľné.

Leave a Reply