HOME STAGING úprava priestoru pred predajom alebo prenájmom nehnuteľnosti

Chystáte sa predať alebo prenajať nehnuteľnosť? Predávate alebo prenajímate nehnuteľnosť už dlhší čas, ale zatiaľ neúspešne? Chcete predať nehnuteľnosť rýchlejšie a za vyššiu cenu? Viete, že nehnuteľnosť by potrebovala revitalizáciu, ale nemáte na to čas a nechcete investovať vysoké náklady na architekta? Viete, že inzercia potrebuje profesionálne fotografie nehnuteľnosti, ale nemáte také možnosti?

Práve pre Vás sú tu profesionálne služby HOME STAGING, ktoré sú vo svete tak vyhľadávanú a vysoko doceňované. Ako jediný na Slovensku využívame pri Home stagingu zásady FENG ŠUEJ a energetickej očisty priestoru, čím sa dosiahne nielen vizuálne ale aj energetické odosobnenie majiteľa nehnuteľnosti od priestoru.

s HOME STAGING-om dosiahnete úspešný predaj alebo prenájom nehnuteľnosti rýchlo a s minimálnymi nákladmi

FENG ŠUEJ HOME STAGING je profesionálna služba určená súkromným osobám i realitným maklérom, ktorou dosiahnete rýchlejší predaj alebo prenájom nehnuteľnosti za vyššiu cenu.

Navrhneme úpravu alebo upravíme interiér tak, aby nehnuteľnosť bola atraktívna na realitnom trhu a pritiahla čo najvyšší dopyt po nej. V zahraničí je home staging osvedčený spôsob podporujúci predaj a prenájom nehnuteľností. Pri vynaložení nízkych nákladov, s využitím existujúceho nábytku alebo nábytku, ktorý zapožičiame a vhodne vybranými doplnkami, ktoré vieme rovnako zapožičať, vytvoríme príjemnú a útulnú atmosféru.

Prečo si vybrať službu profesionálov? Pretože Vám šetríme Váš čas, peniaze a energiu.

Viete o tom, že prvé minúty pri osobnej návšteve a 5 sekúnd pri pohľade na fotografiu je najdôležitejších a rozhodujúcich pre potenciálneho záujemcu? Zabezpečíme profesionálne fotenie pre umiestnenie inzercie na inzertných portáloch alebo v databázach realitných kancelárii.

 

Využite služieb profesionálov…

         Poradenstvo, redizajn a dekorovanie priestoru

         Kreatívne maľovanie stien doplnené o aromaterapie a lytoterapie

         Energetická očista a harmonizácia priestoru čím sa odosobní priestor od súčasného majiteľa

♣         Profesionálne fotenie priestoru

 

DSC00994

pred realizáciou

DSC09246

po stagingu

Leave a Reply